Privredna komora Srbije velika je podrška i jak oslonac našoj kompaniji u svakodnevnom poslovanju, unapređenju kapaciteta i konkurentnosti, kao i u prevazilaženju izazova sa kojima se suočavamo na domaćem i stranim tržištima. Komoru vidimo kao efikasan i moderan servis, koji privredi pruža kvalitetne usluge, zastupa i štiti interese poslovne zajednice. Zaposleni u PKS, kao i u regionalnoj komori u Užicu, pomogli su nam da unapredimo konkurentnost i poziciju na tržištu uz dobre savete, korisne informacije, razne vidove edukacije i podršku za nastup na sajmovima i drugim važnim događajima gde smo predstavljali našu kompaniju.

 

Kompanija Tiffany Production godinama unazad može da se pohvali dobrom i uspešnom saradnjom sa Privrednom komorom Srbije. Svako ko se danas bavi biznisom u Srbiji, zna koliko je u svakodnevnom poslovanju bitna podrška državnih i drugih institucija. Vrlo smo zahvalni Privrednoj komori Srbije na angažovanju i pomoći, kao i na predusretljivosti prilikom rešavanja gotovo svakodnevnih problema.

 

Najveći izazov za svaki startup jeste da brzo pronađe mesto na tržištu, u utakmici u kojoj je tehnološki napredak omogućio da svi budu konkurenti svima. U prehrambenom sektoru poseban je izazov naći mesto na polici trgovinskih lanaca u zemlji i inostranstvu. Podrška PKS otvorila nam je vrata mnogih kompanija koje su odvojile vreme da analiziraju saradnju i mogućnost plasmana naših proizvoda, a sa nekoliko od njih već smo počeli saradnju. Brendiranje Srbije kao zemlje zdrave hrane odličan je put za sveobuhvatni rast i razvoj naše poljoprivrede. Izuzetna nam je čast da tome doprinesemo sa pozicije startupa iz Beograda, uz značajnu podršku koju imamo od PKS.

 

....saznajte više MAHAGONI DEKO već dve decenije
pravi vrhunski nameštaj


....saznajte više

 

 

Učestvujte u kampanji PKS u 2018. Pošaljite nam svoju priču.
 
Ukoliko ste već uspešan preduzetnik ili imate kompaniju i razvijen biznis, ispričajte nam o svom uspehu.
 
Dužina teksta sa visokokvalitetnim fotografijama trebalo bi da bude do 2.500 karaktera (jedna i po stranica A4 formata)
Možete nam poslati i video priču (format MP4, AVI, dužina do 1 minuta)
 
Potrudićemo se da Vaša priča bude što vidljivija i ispričana na najbolji način.  
Priče u pisanoj ili video formi možete slati mejlom na: uspesneprice@pks.rs
Službe za odnose sa javnošću i marketing Privredne komore Srbije
Kontakt telefon: 011 33 00 905
 

infografik