Za preduzetnika je veoma važno povezivanje, uspostavljanje kontakata, učešće na stručnim manifestacijama. „Imam odličnu saradnju sa sektorom za preduzetništvo Privredne komore Srbije, kao i sa drugim udruženjima. PKS je prepoznala moje potrebe kao preduzetnika i u skladu sa tim pruža mi savetodavnu podršku, obezbeđuje učešće na B2B sastancima, na međunarodnim konferencijama i sajmovima, što mi omogućuje da se povežem sa ljudima iz poslovne zajednice, sa kojima bez ovog vida podrške ne bi bilo moguće ostvariti kontakt i poslovnu saradnju.

 

Saradnja sa Privrednom komorom Srbije je dragocena i sama činjenica da iz godine u godinu dobijamo priznanje „Najbolje iz Srbije, za nas je veliki podsticaj za još uspešnije poslovanje, za promociju našeg brenda, a samim tim i pravih vrednosti Srbije. Nectar kompanija ima potpuno vertikalno integrisan sistem proizvodnje, od plantaže voća do trpeze, pa samim tim pomaže i razvoj voćarstva u Srbiji. Privredna komora Srbije je prepoznala ove vrednosti znala da prepozna.

Kompanija Nectar jedina je fabrika u regionu koja ima potpuno zaokružen proces proizvodnje, od plantaža preko otkupa i prerade voća, kooperantskih odnosa sa proizvođačima do finalnog proizvoda. Nectar danas ima više od 1000 zaposlenih i kontinuirano unapređuje poslovanje jačanjem direktne distributivne mreže, razvojem novih proizvoda i stalnom brigom o njihovom vrhunskom kvalitetu.

 

 

Privredna komora Srbije prepoznaje resurs kompanija sa potencijalom da razvijaju  najsavremeniju elektroniku  i proizvode složene uređaje i sisteme i omogućuje im da, povezane, ostvare poslovne interese i budu konkurentnije. PKS je „hab“, mesto prvog susreta i kontakta poslovnih partnera, inicijator umrežavanja kompanija, što pomaže firmama da  lakše dođu do poslova u inostranstvu i pronađu partnere.

„Bitgear", jedna od retkih firmi u Srbiji koja se bavi razvojem najsavremenije elektronike, danas ima oko 50 zaposlenih i prihode preko dva miliona dolara godišnje. Gotovo celokupan prihod "Bitgear"-a dolazi iz izvoza. Iskustvo umrežavanja, povezivanja i podrška velikih sistema, za  kompaniju koja raste, posebno u oblasti u kojoj su firme koncentrisane na svoju usku specijalnost,  veoma je važna.

 

....saznajte više 

Put „Dessertovih” slatkiša od
čačanske piljarnice do Kalifornije

   

 Najvažniji u rudniku
su rudari

    

Nova tehnologija za bezbednu i efikasnu dezinfekciju pijaće vode

....saznajte više


 

Pčelica

 

 

 


Učestvujte u kampanji PKS u 2017. Pošaljite nam svoju priču.
 
Ukoliko ste već uspešan preduzetnik ili imate kompaniju i razvijen biznis, ispričajte nam o svom uspehu.
 
Dužina teksta sa visokokvalitetnim fotografijama trebalo bi da bude do 2.500 karaktera (jedna i po stranica A4 formata)
Možete nam poslati i video priču (format MP4, AVI, dužina do 1 minuta)
 
Potrudićemo se da Vaša priča bude što vidljivija i ispričana na najbolji način.  
Priče u pisanoj ili video formi možete slati mejlom na: uspesneprice@pks.rs
 
Centar za komunikacije Privredne komore Srbije
Kontakt telefon: 011 33 00 905
 

infografik 
infographic