Arhiva
PRIVREDNE VESTI | 8. Oktobar 2018. | 14:52
Japanske firme traže dobavljače iz Srbije

Poziv kompanijama iz Srbije da u Privrednoj komori Srbije 17. oktobra učestvuju na prvom danu dobavljača koji će biti organizovan za japanske kompanije
Evropska mreža preduzetništva u Srbiji - Privredna komora Srbije, u saradnji sa Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu (JETRO), Japanskom Poslovnom Alijansom u Srbiji (JPAS) i uz podršku Ambasade Japana u Srbiji, poziva domaće kompanije da iskoriste priliku i prijave se za bilateralne susrete koji će se održati u okviru prvog Dana dobavljača za japanske kompanije, 17. oktobra 2018. godine u Privrednoj komori Srbije.
Na skupu će učestvovati osam japanskih kompanija iz sektora metaloprerađivačke industrije, auto industrije, prerade i proizvodnje materijala od plastike, a zainteresovane su za saradnju sa kompanijama iz Srbije koje bi za njih proizvodile delove i opremu.
Istog dana biće održan Poslovni forum Japan-Srbija na kome će se privrednici bliže upoznati sa mogućnostima i uslovima poslovanja na japanskom tržištu, kao i aktivnostima japanske poslovne zajednice u Srbiji i saradnji naše dve privrede.
Registracija za događaj je online, na linku  http://japanesesuppliersday.talkb2b.net/
Rok za registraciju je 12.oktobar 2018. godine, radni jezici Poslovnog foruma su srpski i engleski - simultani prevod je obezbeđen, dok je radni jezik Dana dobavljača engleski.
Za dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona: + 381 11 33 42 329, 4149 448, 3300-966 ili putem mejla: office@jbas.rs, eu@pks.rs, milanka.stojakovic@pks.rs, ivana.bajic@pks.rs