PKSPKS-RPKSrbijaSvetIzdvajamo
 
Arhiva
PRIVREDNE VESTI | 14. Februar 2018. | 11:50
U toku je glasanje za "Najbolje iz Srbije 2017"

Svi građani Srbije mogu da učestvuju u izboru najuspešnijih robnih i korporativnih brendova na domaćem tržištu - najboljih izvoznika, turističkog smeštaja, manifestacija, organskih proizvoda, kao i startap preduzeća.
Na sajtu www.najboljeizsrbije.com otvoreno je elektronsko glasanje koje će imati značajan uticaj na izbor za priznanje "Najbolje iz Srbije 2017" Privredne komore Srbije.
 
Glasanje na sajtu je mogućnost da potrošači iskažu stav o vrednosti brendova koje koriste. Najbolji robni i korporativni brendovi, organski proizvodi, manifestacije, izvoznici, turistički smeštaj i startap preduzeća, ove godine biće izabrani u 24 kategorije. 
 
U svakoj kategoriji može da se glasa za jedan brend, a postupak glasanja je anoniman. Glasači mogu da se opredele da podrže izbor najboljih u svim, ili tek u određenim kategorijama, prema ličnom stavu. Sa jedne adrese elektronske pošte može se glasati samo jednom.
 
"Najbolje iz Srbije" je tradicionalna akcija Privredne komore Srbije i od 2004. godine do sada, 312 dobitnika je ponelo ovu titulu. Nagrada je merilo uspeha, tržišne prepoznatljivosti i poverenja potrošača. O značaju i prestižu koji donosi titula "Najbolje iz Srbije" govori podatak da je u akciji do sada učestvovalo više od 1700  brendova.